De Boovenkamer ‘Netwerken’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Rondje langs de velden olv Chantal Riedeman

30-01-2014
30 januari

We beginnen 2014 meteen goed.  Op 30 januari is het  weer hoog tijd voor een ‘’rondje langs de velden’’. Lekker met de voeten in de klei.  Waar beter kun je dat doen dan in het mooie zuiden?

Chantal Riedeman, Shopoloog (en de meesten van jullie welbekend), is onze ‘’reisleider’’ van deze dag. Na een inleiding van haar kant, gaan we op pad langs verschillende concepten. We hebben geprobeerd dit zo divers mogelijk te houden, dus alles komt aan bod: retail, out of home of combinaties daarvan, en omnichannel. De bezoeken zullen gelardeerd zijn met presentaties en opdrachten.

Programma
09.00 Ontvangst hotel Princeville Breda
09.30 Inleiding Chantal Riedeman
10.00 Presentatie Bas Bakker ,Jumbo, ter voorbereiding op het eerste bezoek
10.30 Transfer voor bezoek concepten:

  • Jumbo Foodmarkt, de grootste foodsupermarkt van Nederland waarmee boodschappen doen een belevenis is geworden. Deze unieke winkel is  geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs.
  • Smaakwarenhuis De Lage Landen (incl lunch), seizoensgebonden streekproducten en lokale delicatessen uit de Lage Landen, zowel retail als  out of home
  • ANWB winkel: ja, ik hoor je denken… maar deze winkels hebben een zeer inspirerend  nieuw totaal concept, dus zeker een bezoekje waard. Let vooral op het omni channel stuk…
  • Esso Trumpi: dit pompstation heeft een heel mooi baanbrekend foodconcept in samenwerking met Sligro

15.45 Terugkoppeling olv Chantal Riedeman locatie
16.30 Borrel