De Boovenkamer ‘Netwerken’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Inspiratietrip

15-05-2014
15 mei

Mooie en leerzame retailconcepten , fantastische foodmarkten, heerlijke restaurants (dus veel food om te kijken en te proeven), een  prachtige en inspirerende omgeving en cultuur en dit alles met een prachtig zonnetje. We durven te zeggen dat we een fantastisch programma voor je in petto hebben.
Het thema van deze trip is CRISIS. We zullen meer zien, horen en leren over hoe goed of slecht het nu echt gaat in Spanje, wat dit betekent voor de mensen die daar wonen, maar ook hoe bedrijven daar mee omgaan en dit wellicht om weten te buigen in hun voordeel.

Hierbij ook alvast de vluchtgegevens:
Do 15 mei Amsterdam Madrid 09.30 - 12.05 Vlucht KL1701
Vr 16 mei Madrid Amsterdam 20.15 - 22.45 Vlucht KL 1706