De Boovenkamer ‘Netwerken’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Ruud Veltenaar

24-03-2016
24 maart

Ruud Veltenaar MBA MPhil
Als filosoof, internationaal topspreker en trendwatcher, friskijker en hoogleraar, biedt Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Met een gemiddelde beoordeling van 9,1 voor inhoud en performance en ruim 200 lezingen per jaar, behoort Ruud tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in de markt. Shift happens gaat over de grote transformaties die onze wereld in rap tempo radicaal en diepgaand veranderen en ontwrichten. Wat is hiervan de impact op onze welvaart en ons welzijn? Wat betekent dit voor ons leven en werk en voor toekomstige generaties? Het verschaft een helder en fascinerend beeld van onze toekomst en biedt concrete hoop op een betere en meer duurzame wereld, met minder ongelijkheid. De huidige trends en ontwikkelingen in termen van economie, energie, klimaat en ons milieu en de aanstaande schaarste van resources, markeren het einde van de tweede industriële revolutie en het begin van een nieuw tijdperk met meer focus op eco en minder op ego. Shift happens analyseert het einde van de wereld die wij kennen en toont de fascinerende toekomst van onze samenleving en maatschappij. Shift happens is ook confronterend en aangrijpend en verandert de visie van de deelnemers op de toekomst, de crises, hun werk en vaak ook op het leven.