De Boovenkamer ‘Netwerken’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Landen in je Lijf met Danny van der Linden

24-11-2016
24 november

Let op!
We starten deze dag al om 09.00u en zullen eindigen tegen de klok van 18.00u.
Reserveer dus de hele dag!‚Äč

Landen in je Lijf
Trainer Danny van der Linden omschrijft deze workshop als volgt:
De workshop Landen in je Lijf gaat over energie en over hoe energie stroomt. Het is een introductiedag in hoe je je meer bewust kunt worden van je lichaam en hoe je energie gedurende een dag stroomt. We gaan aan de slag met de vier dimensies van energie (mentaal, emotioneel, fysiek, wie ben ik?) en we gaan aan de hand van simpele oefeningen kijken hoe de energie stroomt en op welke plekken in je lichaam de energie stagneert.
Vaak zit ons hoofd helemaal vol met informatie en dingen die we moeten doen. Als we ons lichaam zien als 100% dan zitten we vaak alleen in ons hoofd en zijn we niet aanwezig in ons lichaam. Tijdens de workshop kijken we naar de relatie tussen ons hoofd, onze gedachten en ons denken (mentale dimensie), onze emoties (emotionele dimensie), ons lichaam (fysieke dimensie) en de vraag die de meeste mensen hebben Wie ben ik? (spirituele dimensie). En al die zaken werken samen!
We merken dat veel mensen een vraag hebben, ergens niet uitkomen of een bepaald patroon willen doorbreken. Landen in je Lijf sluit hier zeer goed op aan. Door je meer bewust te zijn van emoties, je denken en je lichaam, kun je je elke dag goed voelen en de dingen doen die jij op dat moment wilt doen. Je kunt de dingen loslaten die je dwars zitten en genieten van het leven. Het gaat erom dat je verbinding maakt met je eigen kracht en kernkwaliteiten.
Wat bieden we?
- je lichaam meer voelen en meer energie hebben;
- uit je hoofd zijn en je hoofd leeg maken;
- inzicht hebben in de vier dimensies en hoe deze voor jou werken;
- inzicht hebben waardoor je meer energie kunt hebben gedurende de dag;
- je bewust worden van zaken die je energie kosten en daardoor minder stress ervaren en effectiever zijn gedurende een dag;
- meer overzicht en rust om te genieten van het leven;
- oefeningen die je thuis en op kantoor kunt gebruiken om energie te laten stromen.

In de workshop zijn de oefeningen zeer concreet en praktisch en gaan we in op zaken in jouw privéleven en werk die jou energie kosten en activiteiten die je energie geven. Kijk voor meer informatie ook eens op Danny’s website: http://landeninjelijf.nl/.